torstai 13. kesäkuuta 2013

Särkänniemeen särkänniemeen!

Suuntasimme tosiaan kahden kaverin kanssa aikaisin keskiviikko aamuna särkänniemeen. Juna lähti jo 8:23 ja tampereella se oli n. 9 aikaan. Noin aikainen juna valittiin siksi että olisi aikaa käydä jossain aamulla syömässä ja päädyimme sitten picnicille. Käytiin myös ostamassa liput siwasta, koska siellä oli 2 euroa halvemmalla ja tottakai sieltä sitten haettiin koska aikaa kyllä riitti.

Keskiviikoksi luvattiin Tampereelle pilvistä, sadekuuroja ja kylmää ilmaa, mutta ilma oli kuitenkin täydellinen. Ei liian kuuma, ei liian kylmä, aurinko paistoi eikä satanut yhtään !

Jos ette ole vielä käyneet syömässä picnicillä juustopatonkia, voi sanoa että kannattaa. Se on aivan ihanaa, mutta tämähän on toki minun mielipide. 

Hyvin nopeasti kyllä tuli juostua laitteisiin heti kun portit avautuivat. Lapsettiko ? Ehkä. :D

Syömässä käytiin pizzeria pellessä ja mä itse voin sanoa että ei kannata mennä. Sinne on tullut joku uusi systeemi että sieltä saa pelkästää pizzabuffetin ja se maksaa n. 15 euroa. Pizzat maistui ihan valmisruoalle, pohja oli aivan liian paksu ja tomaattimössöä tippui iha lautasellekkin kun sitä yritti syödä. En todellakaan suosittele! Me kaduttiin todella paljon että edes mentiin sinne koska rahat meni aivan hukkaan.

 Toi angry birds land oli kyll aika hassu paikka. Vaikkakin mun ikäsille aika turha, mutta täytyy myöntää et käytiin vauhtimadossa. :D Jos joku ei tiedä mikä se on niin se on sellasille pienille tarkotettu vuoristorata. :D

Kerättiin myös rohkeutemme ja uskallettiin mennä tornaadoon ensimmäistä kertaa kaikki ja todettiin että sehän on paras laite ikinä ! 10 kertaa siinä tulikin sitten lopulta pyörittyä. Mutta voin sanoa, jos et siinä ole vielä käynyt, mene ! Ei se ollut yhtään niin paha kuin oletin. :D


 Käytiin viimeisillä rahoilla ostamassa makuunista karkit ja sitten väsyneinä mutta iloisin mielin kotiin päin junalla joka lähti 19:04.

Loppuun vielä biisejä joita on tullu kuunneltua eniten nyt lähipäivinä:
 

Kim Cesarion- Undressed


Cazzette feat. Niles Mason- I Surrender


Passenger- Thousand matches

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja muutenkin kiva blogi! liityn lukijaks! (:

    http://hheiddiii.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. hieno blogi ja kivoja kuvia!

    http://leopardella.blogspot.fi/

    VastaaPoista