keskiviikko 29. toukokuuta 2013

And that's who i am

1.) Facebook, Whatsapp, Instagram... Onhan näitä mihin oon koukuttunu todella pahasti ja oikeesti tosi helposti johonkin peleihinkin, niin niitä on sit pakko pelata 24/7 

2.) Voisin vaan nukkua ja nukkua jos saisin. Monesti viikonloppuisin tulee nukuttua yli 12 koska vaik ei enään edes kunnolla väsyttäis, niin se pehmee lämmin sänky voittaa kyll 100-0 sen et pitäis alkaa tekemään jotain. 

3.) Tossa lukee " rakastan _maalaamista_" , en siis pidä vain maalaamisesta vaan kaikenlaisesta piirtämisestä, koska saa käyttää mielikuvitusta. Tykkään koulun kuviksesta tosi paljon ja sen takia sen valinnaiseksi otinkin. Tosin en pysty yhtään keskittymään siellä hälinässä mitä niillä tunneilla on, joten yleensä inspiraatio tulee vasta kun saan tehdä työn kotona loppuun.

4.) Nauran yleensä tosi paljon, varsinkin kun sille päälle satun ja ne jutut joille nauran voi olla tosi outoja ja tyhmiä eikä muut niitä tajua. 

1.) Rannekorut on ihania, varsinkin sellaset pienet sirot. 

2.) Shoppailu on niin ihanaa. Se tunne kun löytää jotain niin täydellistä ja on siitä niin innostunu ja haluis vaan käyttää sitä vaatetta/kenkiä/korua heti.¨

3.) Criminal Minds on paras rikossarja !

4.) Frendit♥ Oon nähny kaikki jaksot jo moneen kertaa mut en siltikään kyllästy... Frendien viimeisen tuotantokauden viimestä jaksoo enoo kyenny katsomaan kun kerran koska se on niin surullinen.

1.) Kokeita aina luokkaan jään tekemään viimeisten joukkoon, käsityöt palautan viimeisenä, kuvis töitä olen viimeisenä tekemässä... Miksi ? No koska en voi luovuttaa ennen kuin olen varma siitä että kaikki on just niinku pitää... Ehkä pientä perfektionistin vikaa, mutta sehän on ihan hyvä vai jos ei yli mene. :D

2.) Ja tää just et mä odotan niin paljon itseltäni, joskus liikaa ja sit saa pettyä, kun ei joku meekkää niinkun oisin oottanu.

3.) En suoranaisesti vihaa häviämistä. En saa kauheaa raivaria ja mieti sitä seuraavat kaksi viikkoa, mut kyll jos häviö jostain tulee ni kyllä se ärsyttää tosi paljo.

1.) Se on kamalaa kun joku onnittelee tai kehuu niinkun ihan facetoface ja oot siinä sit sillai " juu kiitos " naama punasena, ku et tiedä mitä siihen sit enää sanois.. :D

2.) Tuntuu et mun elämäs ei ikinä tapahdu mitään jännittävää. 

1.) Vihaan kotiläksyjä ! Harvemmin mä niitä teenkään, koska opin paremmin tunnilla kuuntelemalla... Koulun käytävillä ennen tuntia nekin tulee tehtyä

3.) Koulu on musta oikeesti tosi kivaa ! Toki on sellasia aineita mitkä ei kiinnosta pätkääkään esim. historia, mut kyll nekin tunnit menee ihan rennosti kun vaikka piirtelee paperille tai värittelee ruutuja vihkosta. :D

4.) Mun nauru vaan on niin tyhmän kuulonen.

1.) Mulla ei oo sellasta parasta kaveria jolle voisin kertoa aivan kaiken...

2.) Haha, joo mä oon aika usein koneella.. Nyt kun kesä tuli niin on vähentynyt huomattavasti ja vietän paljon enemmän aikaa pihalla.

3.) Se vaan on niin hyvää, mut oon nyt vähentäny sen syömistä, tai ainaki oon yrittänyt. :D

4.) Tykkään hankkia uusia juttuja mun huoneeseen, koska kaipaan tänne aina kauheesti muutoksia... En tykkää katsella samoja juttuja samoilla paikoilla vuodesta toiseen.

1.) Jep, maapallo on aika huonossa kunnossa, koska jätettä ja saasteita tulee koko ajan lisää ja joo myönnän mä en ainakaan auta asiaan sillä että mä ostelen vaatteita ja kaikkea muuta lisää. Mä oon oikeesti tosi huolissani, mut en vaan osaa muuttaa tapojani, tai tehdä asialle yhtään mitään.

2.) Kyllä niitä tapahtuu ! :D Pakko on tapahtua.

3.) No välitän todellakin... Vähänkin jos hiukset sojottaa vähän väärin, niin koko päivä on pilalla. :D Viikonloput ja lomat on eriasia sitten taas kun ei vaan jaksa panostaa, koska ei kukaan ole katsomassa.

4.) Mä oikeasti häpeen tän maailman ihmisiä, koska ihmiset tekee jatkuvasti asioita jotka on mun mielestä hirveitä.

1.) Se on ihanaa kun on yksin kotona, kun on niin hiljaista ja rauhallista. 

2.) Mä tunnen itseni tosi helposti ulkopuoliseksi koska mä asun aika kaukana keskustasta joten en pääse mihinkään kovin helposti enkä äitiltäkään viitsi koko ajan olla ruinaamassa kyytiä. Tämmönen postaus tällä kertaa. (:

10 kommenttia: